1.11.2013

@Mekaselskan Twitter-kooste (viikko 44)

Viikon liverrykset ovatkin tällä kertaa melko vähissä. Olen parhaillani yrittäjäkurssilla verkostoitumassa muiden kanssa ja opiskelemassa talousnumeroita, imagoasioita ja muuta hyödyllistä. Upeita tyyppejä tuomassa yritysideoitaan Tampereen seudulle, odottakaapas vain!



Marraskuu on vuoden paras kuukausi

Muinaismuisto: Kävin joskus lukioaikana kaverini kanssa Miljoonasateen keikalla. Pyysimme heitä soittamaan lempparibiisimme Marraskuun, koska se oli niin hyvä. Kieltäytyivät, koska kuukausi oli juuri vaihtunut joulukuuksi. Kyllä me heihin niin petyimme. Mutta keikka oli muuten ok.

Marraskuu on varmaan useimpien mielestä vuoden tyhmin kuukausi. On pimeää, märkää, koleaa ja synkkää. Itselleni se taas on ollut aina vuoden ihaninta aikaa, koska olen syntynyt kuun puolivälissä. Parin viikon päästä täytän taas 25. Vuosi vuoden jälkeen se käy helpommaksi. Vanhentuminen on siitä kivaa, että opin koko ajan olemaan itselleni kiltimpi ja armollisempi. Peilistä katsoo ehkä vähän taas ryppyisempi mutta rennompi tyyppi, joka hyväksyy itsensä paremmin.

Pimeys on myös armollinen laiskalle pölyjen pyyhkijälle ja juuri sopiva kynttilöiden valossa tunnelmointiin. Verhot vain kiinni, niin ruskeanharmaa maisema ei näy. Kostea ilma on ihan hyvä ulkoiluun, se vaatii vain kostean kelin varusteet.

Uutisia Twitteristä

Pari itseäni huvittanutta twiittiä saa luvan päästä tällä kertaa mukaan.

Surrealistinen kohtaaminen:
Laura Nyyssölä ‏@lauranyy 30. lokakuuta
Just seen: Tyttö kärräsi toista tyttöä mainostenjakelukärryssä koira toisessa kädessä ja hoki ranskan aller-verbiä #wtf #kotikulmilla
 Odottamatonta laatuaikaa:
Antti Arina @anttiarina 29. lokakuuta
Isä/poika laatuaika alkaa. Poika: "Nyt me voidaan rauhassa siivota, tehdä ruokaa ja järjestellä paikat". Isä: o_0
Mekaselska on saanut viime päivinä monta uutta seuraajaa Twitterissä. Yhteensä teitä on nyt tasan 60. Huippua, kiitos kaikille!




Jos tykkäsit tästä, jaa blogikirjoitus myös ystävillesi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksistasi!