16.3.2015

4 hieman epätavanomaista säilytyspaikkaa

Avaan taas rohkeasti hiukan ovea meille kotiin ja näytän teille neljä tapaa säilyttää tavaroita ehkä hieman yllättävästi.

4. Ylimääräisestä kylpyhuoneesta kodinhoitohuone + pieni varastotila


Tämä on vähiten erikoinen ratkaisu. (No, erikoista tässä on se, että näinkin pieneen asuntoon on tehty kaksi erillistä suihkutilaa. Kummallisesta ratkaisusta oli kuitenkin hyötyä, kun varsinainen kylppärimme joutui remonttiin!) Nostin tämän esille yleisesti siksi, että teilläkin saattaa olla huone tai tila, jolle ei ole käyttöä "oikeassa" tarkoituksessaan ja se on jotenkin ajautunut toimimaan toisin. Miksei vaihtaa sen käyttötarkoitusta ihan tarkoituksella? Tähän meidänkin suihkutilaan voisi vaikka tehdä siistit säilytyshyllyt, jos säilytettävää olisi enemmän ja jos tätä tilaa haluaisi esitellä julkisesti vaikkapa blogissa. Eiku...

3. Kirjasto vessassa


Taskukirjoille ei tuntunut löytyvän mitään hyvää paikkaa. Sitten älysin laittaa ne sinne, missä niitä usein luetaan! Vessan seinähyllyn päällä oli juuri sopiva tila. Jos kirjoja olisi enemmän, hyllyn voisi laittaa vaikka kiertämään kaikille seinille.

2. Ompelukone kissan askelmana


Kissanruoat on meillä pidettävä korkeuksissa, etteivät ne joutuisi koiran suuhun. Korkealle hyppääminen tuntuu varsinkin toiselta katilta käyvän vähän kömpelösti. Erillistä jakkaraa ei tarvita, kun on tuhat kiloa painava ompelukone, jonka käyttöpaikka on viereisellä pöydällä!

1. Ihanat muistot piilossa tyynyn sisällä


Halusin säästää ainakin jonkin aikaa lapsen vauva-ajan haalarin ja makuupussin, mutta ne veivät aika paljon tilaa enkä tiennyt missä olisin niitä pitänyt. Toisaalta minulla oli toinenkin pieni pulma: koristetyynynpäällys mutta ei sisätyynyä. Tadaa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Löytyykö teiltä hauskoja ja oivaltavia säilytysratkaisuja tai ehkä tarvetta sellaisille ratkaisuille? Kommentoi alle!


Jos tykkäsit tästä, jaa blogikirjoitus myös ystävillesi!

1 kommentti :

  1. Varastin kaveriltani idean ja säilytän paljon tilaa vievän hyllyn sijaan osaa kirjoistani lattialla puisessa Alkon viinilaatikossa. En tiedä, onko se käytännöllistä, mutta ainakin ihan kivan näköistä.

    VastaaPoista

Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksistasi!