2.1.2014

Toimintatorstai: Vauhdilla turhattomampaan ja tehokkaampaan uuteen vuoteen

Tämän viikon toimintatorstaina usutan sinut viiteen konkreettiseen elämääsi helpottavaan tekoon, jotka voit hoitaa heti tänään.


1. Laita postilaatikkoosi tai -luukkuusi ei mainoksia -tarra. Mainosten tehtävä on saada sinut ostamaan jotain, mitä et tiennyt tarvitsevasi. Niistä kertyy myös kauheasti paperijätettä, joka sinun täytyy itse kantaa ulos asunnostasi.

2. Hanki tälle vuodelle kalenteri, jossa on tarpeeksi muistiinpanotilaa joka päivälle ja mahdollisuus tehdä suunnitelmia ja listoja. Siirrä siihen heti jääkaapin ovessa tai pöydillä olevista lipuista ja lapuista tärkeät päivämäärät ja muistettavat asiat.

3. Tee verkkopankissasi puuttuvat e-laskuvaltuutukset yrityksille, joiden kanssa sinulla on ollut suoraveloitussopimus. Muuten alat saada paperilaskuja, niin, niitä kirjekuoressa postin mukana tulevia, jotka hukkuvat mainoslehtisten joukkoon.

4. Osta Supi-sukkapidikkeitä. (Jos löydät jotain toista merkkiä, voit ostaa sitäkin. Tämä ei ole mainos.) Sinun ei tarvitse enää koskaan etsiä pesukoneen syövereihin kadonneita yksinäisiä sukkia.

5. Laita keittiöön esille kynä ja muistiinpanoblokki, johon kirjoitat heti jos jokin tarvittava aine tai asia puuttuu ja pitää ostaa. Näin sinun ei tarvitse ennen kauppaan lähtöä miettiä päätäsi puhki, mikä se nyt olikaan mikä puuttui.

Kaikki kunnossa? Loistavaa! Olet ottamassa hyvän startin uuteen vuoteen.

Ensi viikolla sukelletaan taas paperiin ja järjestetään kuitit ja takuutodistukset...


Jos tykkäsit tästä, jaa blogikirjoitus myös ystävillesi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksistasi!