16.1.2014

Toimintatorstai: Vessan pikkuesineiden järjestely

Tänään saivat pikkuvessan tilpehöörit uuden järjestyksen.


Ei siellä mitään kaaosta aiemminkaan ollut, mutta siirsin vessassa aiemmin olleen toisen korin eteiseen, koska lisätarvetta oli, ja yksi kori näytti vähän ahtaalta.


Hankin Ikeasta pienen ja jämäkän lokerikon, joka säästää pöytäpinta-alaa.


Sitten tonkimaan mitä tilpehöörikorista löytyykään.


Kaikki säilytystavaroiden sisällä olevat säilytystavarat täytyy aukaista ja tutkia. Muuten homma on kuin muutto pienoiskoossa - samat vanhat avaamattomat pahvilaatikot varastosta suoraan uuteen varastoon.


Uudessa lokerikossa purnukat ovat paremmin löydettävissä.


Vielä on työsarkaa jäljellä.


Tämän takia kaikki purkit pitää avata. Pinnejä löytyi kahdesta eri purkista.


Rikkinäiset esineet korjataan tai heitetään pois. Tämän siveltimen sai helposti liimattua.


Älä säästä mitään ikivanhoja tavaroita, joita ehkä joskus tulevaisuudessa voisit käyttää. Ne käyvät tulevaisuudessa aina vain vanhemmiksi ja vanhemmiksi. Älä säästä myöskään mitään kertakäyttöroinaa. Satsaa hyvälaatuisiin käyttöesineisiin, joita sinun ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti.


Hyviä elämänohjeita!


Valmis! Nimilappuja laatikoissa ei nyt ole, pitää katsoa millainen ratkaisu olisi hyvä vai tarvitaanko mitään lappuja. Läpinäkyvät laatikot ovat siitä hyviä, ettei sisältöä tarvitse arvailla. Toisaalta jos sisältö on epäjärjestyksessä, näkyy se rumasti heti ulos.

Heitin pois jonkin verran roskaa, yksi meikkipussi menee kierrätykseen ja muutama säilytyspurkki vapautui muuhun käyttöön.

Kaikkiin kuuteen lokeroon meni sopivasti tavaraa. 1. Hammastarvikkeet 2. Meikkitarvikkeet 3. Lääkkeitä 4. Parranajo 5. Naistentarvikkeita 6. Muita pikkutarvikkeita kuten kirjanmerkki


Minkälaista tilpehööriä teidän vessanne sisältää? Pysyykö se aisoissa?


Jos tykkäsit tästä, jaa blogikirjoitus myös ystävillesi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksistasi!