30.10.2014

Toimintatorstai: Lakanan taittelu

Joillekin tehokkuus on sitä, että saa ahdettua samaan tilaan enemmän tavaraa tai enemmän tekemistä. Minä tykkään ennemminkin väljentää. Tässä hyvä esimerkki.

Jos sinulla on muotoonommeltuja lakanoita, niiden taittelu voi olla haastavaa. Allaolevalla videolla Jill Cooper näyttää, miten lakanan saa taiteltua pieneksi sieväksi paketiksi niin, ettei se vie paljoa tilaa kaapissa.



Taittelun taito on hyödyllinen osata, mutta lakanakaapin pullistelun ongelmaan on toinenkin ratkaisu.

Luovu turhista lakanoistasi!

Meillä on aikuisille kaksi aluslakanaa. Toinen käytössä, toinen pesussa. Eipä vie paljoa tilaa, vaikka säilytänkin sen mytyssä!


Miten pieneen tilaan teidän lakananne voisivat mahtua?


Jos tykkäsit tästä, jaa blogikirjoitus myös ystävillesi!

2 kommenttia :

  1. Hei! Missä kummassa tämä blogi on lymyillyt, kun nyt vasta siihen törmäsin. Ihan siis vasta puoli tuntia sitten. Täytyy käydä kaikki kirjoitukset läpi oikein ajan kanssa. Olipas hassu sattuma, että heti oli sellainen postaus, että olen aiemminkin ajatellut muissakin yksinkertaistamisblogeissa kommentoida. Nyt sen sitten teen. Tuo lakanoiden vähentäminen. Minä en kyllä käsitä, miksi pitäisi heittää pois rahalla ostettuja lakanoita, kun eivät ne yhdet kuitenkaan määräänsä kauempaa kestä. Meillä ainakin, kun "hetki" oli tullut, niin järjestään kaikki rupesivat hajoamaan. Sitten pitäisi taas rahalla hankkia uusia.Ymmärrän toki sen, että kaapeissa olisi väljempää sillä tavoin. Eihän niitä kuitenkaan ole pakko säilyttää niin, että ovat koko ajan tiellä. Voivathan ne olla tiiviisti pakattuna jossain varaston perukoilla siihen asti, kunnes täytyy ottaa käyttöön. Ugh, olen puhunut:-) Tämä nyt oli vain minun mielipiteeni. Kiitos vielä kivasta blogista, aion jäädä seuraamaan. Terveisin: farmarin rouva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tervetuloa lukemaan blogia ja kiitos erinomaisesta huomiosta! Yksi tapa vähentää kuluvia esineitä kuten juuri lakanoita on se, ettei hankikaan uutta tilalle, kun heittää loppuunkulutetun pois - siinähän ne vähitellen vähenevät kohti sopivaa lukumäärää, mikä se kellekin sitten on. Meillä ei ole sellaisia "varaston perukoita" jossa voisin pitää kaikenlaista odottelemassa käyttöä (ja sitä muistanko edes sen olemassaolon), kaikki on pidettävä kaapissa :)

      Poista

Kerro omista ajatuksistasi ja kokemuksistasi!